Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

Rigt og detaljeret atlas over det skandinaviske, elektroniske lydlandskab

Atlas of Visions Pt. I & II er den hidtil mest ambitiøse samling af skandinaviske, elektroniske musikere fra pladeselskabet Northern Electronics. Den viser et unikt musikfællesskab, som rækker ud over stortalentet hos den enkelte
Kultur
20. juli 2020

Endnu en gang har pladeselskabet Northern Electronics udgivet en samling, som præsenterer dets skandinaviske, elektroniske musikere. Men denne gang er det ikke bare en samling – det er en dobbeltsamling.

Atlas of Visions Pt. I & II er den fjerde og mest ambitiøse udgave af den såkaldte Scandinavian Swords-serie og rummer knap 3,5 timers musik.

I løbet af den tid bliver man – blandt forbløffende mange andre kendte og ukendte talenter – introduceret til nye numre af danske musikere som den elektroniske duo Age Coin, ambientmesteren Internazionale, storsyngende Soho Rezanejad og technogadedrengen Rune Bagge. Førstnævnte formår ovenikøbet at rage lidt op i flokken af unikke klubbangere med deres højtpitchede dansenummer »No Corner, No Devil«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her