Læsetid: 3 min.

’Wild Rose’ er en tårefremkaldende og morsom film om en ung kvindes countrydrømme

Sangeren og skuespilleren Jessie Buckley er svær at tage øjnene fra i rollen som oprørske, skotske Rose-Lynn, der i Tom Harpers ’Wild Rose’ drømmer om at blive countrystjerne, men ikke kan finde ud af at tage sig af sine børn
Jessie Buckley giver den hele sangarmen som Rose-Lynn, der i ’Wild Rose’ drømmer om at blive countrystjerne.

Jessie Buckley giver den hele sangarmen som Rose-Lynn, der i ’Wild Rose’ drømmer om at blive countrystjerne.

Scanbox

23. juli 2020

»Tre akkorder og sandheden.«

Det er kernen i den countrymusik, som Rose-Lynn (Jessie Buckley) elsker, både at lytte til og selv synge.

Hendes to børn, Wynonna og Lyle, er begge opkaldt efter de countrystjerner, Rose-Lynn så gerne selv vil være én af. Som hun siger til sin mor, Marion (Julie Walters), så er hendes eneste talent, at hun kan synge country, hvilket hun også har gjort i mange år på et spillested i sin hjemby.

Men når man lige er sluppet ud efter et år i spjældet – hun prøvede at smugle stoffer ind i et fængsel på en meget klodset facon ved at smide det over fængselsmuren – og hjembyen er Glasgow, er der langt til Nashville, countrymusikkens hovedstad. For man kan jo ikke blive countrystjerne i Skotland ... eller kan man?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Anker Heegaard
Anker Heegaard anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu