Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

Croatian Amors musik er stadig den mest inderlige, man kan forestille sig på klubscenen

Danske Croatian Amor skaber stærke billeder for lytterens indre blik. De er ikke nødvendigvis klare og tydelige – men de kan mærkes, og de bliver siddende. Hans nye album, ’All In The Same Breath’, føles som at blive mindet om fragmenter af en drøm
Med ’All In The Same Breath’ udvider og forfiner Loke Rahbek det uendeligt betagende lydunivers, han over otte år har skabt som soloartisten Croatian Amor.

Med ’All In The Same Breath’ udvider og forfiner Loke Rahbek det uendeligt betagende lydunivers, han over otte år har skabt som soloartisten Croatian Amor.

Rose Hermansen

Kultur
17. august 2020

Eksperimentel elektronika er nok en af de genrebetegnelser, der dækker bredest. Den bruges om mange af de varierende former for elektronisk musik, der på den ene eller den anden måde er svære at sætte i bås. Den går på tværs af tid og sted og associeres med artister lige fra Mike Oldfield og Michele Mercure til Arca og Oneohtrix Point Never.

På hjemmefronten passer betegnelsen eksperimentel elektronika også til at beskrive den musik, som danske Loke Rahbek laver under aliasset Croatian Amor. Hans nye album, All In The Same Breath, lyder som en nøje afstemt sammenblanding af ambient og industriel noise krydret med elementer fra 1980’ernes synth wave i slowmotion. Men først og fremmest er det endnu en gang noget af det mest inderlige, man kan forestille sig på den elektroniske klubscene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her