Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

At lytte til ML Buchs vellykkede albumdebut er som at lade sig nedsænke i et svalende bassin

Ved at spille på alle synthesizerens tangenter sætter den danske sanger og producer ML Buch sig i overbevisende respekt over for alt, hvad man førhen har kunnet kalde eksperimenterende synth pop
ML Buch er en blikfængende musiker, der får sangskrivertradition og guitarspil til at flyde sammen med MIDI-lyde og minimal elektronika. Tilsammen giver det denne svalende, drømmende, fugtige lytteoplevelse, som er virkelig kærkommen i sommervarmen.

ML Buch er en blikfængende musiker, der får sangskrivertradition og guitarspil til at flyde sammen med MIDI-lyde og minimal elektronika. Tilsammen giver det denne svalende, drømmende, fugtige lytteoplevelse, som er virkelig kærkommen i sommervarmen.

ML Buch

Kultur
21. august 2020

Under en hedebølge, som den vi netop har oplevet, er der ekstra god grund til at høre ny musik fra den danske producer og sanger ML Buch.

For når man lytter til hendes netop udkomne debutalbum, Skinned, føles det som at få lov til at sænke sin alt for varme og rødbrændte krop ned i et dybt, stillestående bassin. Det er køligt og grønligt ovenpå såvel som nede i.

De ti numre sætter strøm til ens bevidsthed med deres kortvarige, men intense, elektriske udladninger. Og man har lyst til at blive der, meditere flydende og lade kroppen slappe helt af, mens ens hud stille og roligt går i opløsning.

Fremtidsharmonier

Huden virker i det hele taget som noget, Marie Louise Buch prøver at gøre sig fri af i musikken. Hun er mere interesseret i de baner, der løber på indersiden af den; nerver, blodårer og sener, der på hendes albumdebut får skikkelse af både guitarstrenge og strømførende kabler.

ML Buch tager lytteren med helt om på den anden side af den barriere, som huden er. Måske er det derfor, albummet har fået titlen Skinned, der betyder flået.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her