Læsetid: 14 min.

Michaela Coel og ’I May Destroy You’ insisterer på, at vi alle er lidt nogle røvhuller

TV-auteur Michaela Coel er med den selvinspirerede, netop afsluttede HBO-serie ’I May Destroy You’ om at bearbejde voldtægt blevet en afgørende kulturel stemme. Hun viser, hvordan vores voldtægtskultur skal fortælles så præcist forvirrende og åbent, som virkeligheden er
32-årige Michaela Coel har både skrevet manuskript og instrueret og spiller selv hovedrollen som Arabella i serien ’I May Destroy You’.

32-årige Michaela Coel har både skrevet manuskript og instrueret og spiller selv hovedrollen som Arabella i serien ’I May Destroy You’.

Dan Rowley

28. august 2020

Da Michaela Coel, stjernen bag den netop afsluttede seriesensation I May Destroy You, var syv år gammel og stadig kaldte sig Michaela Ewuraba Boakye-Collinson, var der nogen, der havde lagt en pose med menneskelort på hendes families veranda.

Familien var ghanesisk-britisk – den ene af kun fire sorte familier i et socialt boligområde klemt inde mellem skyskrabere i Londons forretningscentrum. De snakkede ikke om lorten, moren fjernede den uden et kvæk. Men lidt senere ankom der mere lort, denne gang i postkassen. Og så gik lille Michaela egenhændigt i gang med at regne ud, hvem i alverden der sådan var fjende af familien.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu