Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

Robotter er bare mere charmerende, hvis de danses af mennesker

Dansefestivalen ’In motion’ i Tivoli viser karismatiske dansere med nærvær og følsomhed. Alt det, som robotter ikke kan. Dansen er på vej tilbage efter lang coronapause
Dansen er tilbage efter lang coronapause i hurtigt opsat forestilling i Tivoli. En sensommerdelikatesse, kalder vores anmelder det.

Dansen er tilbage efter lang coronapause i hurtigt opsat forestilling i Tivoli. En sensommerdelikatesse, kalder vores anmelder det.

Annett Ahrends

Kultur
27. august 2020

En mand med nøgen overkrop og længsel langt ud i håndleddene. En kvinde med lynhurtige knæfald og foroverbøjet smerte. Et par med armene strakt bagover i desperate skuldersvirp.

Sådan dukkede udtryksfulde dansere op på Pantomimeteatret med levende kropskunst til det dansehungrende publikum. For endelig kom danserkroppene ud i det fri. Coronaen har aflyst det meste dans det sidste halve år. Danserne har været spærret inde med hjemmetræning i køkkener og kældre. Og nu, hvor der igen må danses, er der ikke længere plads på scenerne, som er optaget af andre forestillinger.

Men nu har Tivoli så hurtigt sammensat dansefestivalen In motion, så der på Pantomimeteatret danses seks halvtimesforestillinger fem dage i træk af Tivoli Balletteater, Uppercut Danseteater, Selene Muñoz, Kammerballetten og det tyske ungdomskompagni Bundesjugendballett. En sensommerdelikatesse.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her