Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Med Shakespeare til drilsk drømmeleg i Botanisk Have

Midt i Botanisk Have har After Hours Theatre Company skabt en naturskøn ’A Midsummer Night’s Dream’ med skovalfen Puk i frit løb med tatoveringer og britisk humor
Sommerhimlen ligger mørkeblå og smuk over den stille sø i Botanisk Have, mens de to unge par bliver forbyttet i alle tænkelige kombinationer i den veloptagte ’A Midsummer Night’s Dream’.

Sommerhimlen ligger mørkeblå og smuk over den stille sø i Botanisk Have, mens de to unge par bliver forbyttet i alle tænkelige kombinationer i den veloptagte ’A Midsummer Night’s Dream’.

Christian Krog

Kultur
11. august 2020

’Folk roser af og til mit engelsk. Men så er det, at jeg må fortælle dem, at jeg faktisk er engelsk,’ siger den tosprogede skuespiller Jefferson Bond. In English, of course.

Han står i Botanisk Have og slår ud med armene og sprudler af comedyhumor, og han joker med publikum, så man straks føler sig henført til britisk humor i Shakespeares London. Jefferson Bond er også en af de unge spillere i blandt andet Crazy Christmas Cabaret og Hamlet Live på Kronborg, så han er med til at sørge for, at der i Danmark er engelsksproget teater med bid. Thank you!

Så ja. Shakespeare stortrives under den danske sommerhimmel. Det folkelige og vidunderligt komiske bobler frem i A Midsummer Night’s Dream. Forestillingen spillede i en anden version sidste år på Ofelia Beach, men opføres altså i år som coronateater på plænen ned mod søen i den ellers aftenlukkede Botanisk Have. Med publikum siddende på tæpper i viruskorrekt afstand.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Per Kaas Mortensen

Botanisk have? I Aarhus eller København?

Trond Meiring og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar
Anne Middelboe Christensen

Kære Per Kaas Mortensen.
Der er tale om Botanisk Have ved Nørreport i København.
Mange hilsener Anne Middelboe Christensen

Annette Knudsen

TAK for artiklen og de forrige for nylig! - og velkommen tilbage!
Som jeg sagde til dig for nylig: 'Du er bare den bedste!'