Læsetid: 3 min.

Tag på performancebustur med Tids-Tonny – og red miljøet

Performancegruppen Liminal formulerer en besk og veloplagt samfundskritik under en spøjs og aftensmuk bustur rundt omkring til Københavns fremtidige betonhjørner. Direkte fra år 2049
Performancegruppen Liminal kalder sin nye forestilling Time Travel Tours. Som sædvanlig er det Liminals skæve humor og uforfærdede interaktion med både publikum og andre rundt omkring på gader og stræder, der skaber den særlige charme og nærmest kejtede kropslighed, der gør deres forestilling så fængende.

Performancegruppen Liminal kalder sin nye forestilling Time Travel Tours. Som sædvanlig er det Liminals skæve humor og uforfærdede interaktion med både publikum og andre rundt omkring på gader og stræder, der skaber den særlige charme og nærmest kejtede kropslighed, der gør deres forestilling så fængende.

Malle Madsen

10. august 2020

Han lyder ret tiltalende, ham Tids-Tonny. Han står i sin lyserøde og lyseblå rejselederskjorte og smiler til os. Han tilbyder os en tidsrejse på 29 år – på bare tre timer. Og vi sidder i bussen ved Nyhavn med vores høretelefoner på og smiler tilbage i duften af håndsprit.

»Det kilder en lille smule i maven. Det er som at være i en rutsjebane,« forklarer Tids-Tonny om, hvordan det vil føles at forlade vores nuværende år – året 2049 – for at tage tilbage og studere, hvordan folk levede i 2020. Så jo, vi er klar.

Performancegruppen Liminal kalder sin nye forestilling Time Travel Tours. Som sædvanlig er det Liminals skæve humor og uforfærdede interaktion med både publikum og andre rundt omkring på gader og stræderst, der skaber den særlige charme og nærmest kejtede kropslighed, der gør deres forestilling så fængende. Erik Pold og Adelaide Bentzon har skabt en tidsrejse, der ønsker at skildre vores tid lige nu, set gennem fremtidens undrende øjne. Det kommer der meget sjovt og klogt ud af – og noget temmelig langhåret.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeppe Lindholm

Kære alle sammen. Det berømte Green Peace skib Rainbow Warrior har her til aften lagt til kaj i Esbjerg på Dokken City Beach. jeg tager derop i morgen sammen med min datter og lægger en bukket blomster ved skibet for at vise min respekt.

I september 1985 blev skibet angrebet af franske special styrker i Auckland New Zealand og sank. En skændsel og terror angreb, som næppe vil gentage sig og en horn mod livsbetingelserne på vores planet Jorden.