Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

’Teaterkoncert C.V. Jørgensen’ er for både gamle og nye fans

Et udvalg af C.V. Jørgensens musik og sangtekster fra fire årtier er samlet i en alsidig, men harmonisk teaterkoncert, der er skabt i samarbejde mellem Aarhus Teater og Aveny-T og byder på dygtige sangere, velklingende musik og en klar visuel profil
’Teaterkoncert C.V. Jørgensen’ bæres af et stærkt ensemble af dygtige sangere, skuespillere og musikere, der leverer på et højt niveau – både hver for sig og som hold.

’Teaterkoncert C.V. Jørgensen’ bæres af et stærkt ensemble af dygtige sangere, skuespillere og musikere, der leverer på et højt niveau – både hver for sig og som hold.

Emilia Therese

Kultur
18. august 2020

Makkerparret Nikolaj Cederholm og Kåre Bjerkø er erfarne herrer, når det kommer til teaterkoncerter, og erfaringen mærkes i Teaterkoncert C.V. Jørgensen, der er en visuelt helstøbt oplevelse, som holder fokus på musikken og dens ophav.

Hele teaterkoncerten er gennemsyret af en tydelig respekt for C.V. Jørgensens musikalske univers og hans forrygende tekster. I Nikolaj Cederholms iscenesættelse er der ingen opmærksomhedshungrende stjerner på scenen, som stjæler fokus fra musikken. I stedet har man sammensat et stærkt ensemble af dygtige sangere, skuespillere og musikere, der leverer på et højt niveau – både hver for sig og som hold.

De fire kvinder i forestillingen har alle stort, uglet hår, og tøjet til både kvinder og mænd er let oversized. Alligevel kunne man indvende, at det forhutlede i deres udtryk virker lidt poleret. Alle de medvirkende er iført vide bukser, bredskuldrede, dobbeltradede blazere eller rullekravebluser i en efterårsvenlig farveskala changerende fra chokoladebrun over camel, beige og karry til hvid og lidt olivengrønne elementer hist og her – der i øvrigt matcher fortæppet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her