Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

Fri bar bliver trættende i længden

Jonas Suchaneks fjerde roman ’Kilden til al værdi’ tegner et effektivt billede af et stillestående liv som rodløs, fordrukken medhjælper på et stagneret kulturhus i København. Det, der sker på den baggrund, er desværre ikke rigtig gribende
Jonas Suchanek har et fint blik for de infantile sider af voksenlivet, som for eksempel kommer til udtryk i romanens fuldemandsdiskussioner.

Jonas Suchanek har et fint blik for de infantile sider af voksenlivet, som for eksempel kommer til udtryk i romanens fuldemandsdiskussioner.

Kranienomade/Gladiator

Kultur
23. oktober 2020

En ung mand dalrer rundt i København og fordriver tiden med druk, ufaglært arbejde på prekære vilkår, skrøbelige romancer og tilløb til kunstnerisk selvudfoldelse. Handlingsmæssigt minder Jonas Suchaneks fjerde roman, Kilden til al værdi, om ret mange andre danske romaner, herunder hans egne to sidste, Vi er BOHEMER (2016) og Hvem er den mand / Hvad laver han her? (2017).

Jonas Suchanek: ‘Kilden til al værdi‘

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her