Anmeldelse
Læsetid: 15 min.

Er der nogen, der lytter til Loud? Det gør vi!

Siden vi lyttede med sidst, har Radio Loud været i dab-æteren i fem måneder. Det er tid til at lytte efter om de har fundet deres egen stil
Siden vi lyttede med sidst, har Radio Loud været i dab-æteren i fem måneder.  Det er tid til at lytte efter om de  har fundet deres egen stil

Katrine Bælum

Kultur
11. september 2020

Radio Loud gik i luften med alle gode intentioner om at skabe taleradio til en ung målgruppe. Men efter fem måneder kritiseres kanalen for at være usynlig, irrelevant og næsten uden lyttere. Vi har tændt for DAB-radioen for at gøre det, som få gør, faktisk lytte.

Et ikke særlig broget samtaleprogram

Samtaleprogrammet ’Den brogede vej’ har en sympatisk ambition om at ville portrættere kendte danskeres snørklede vej til succes, men produktet bliver generisk og for blødt i sværene

Af Rasmus Elmelund

Katrine Bælum
 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anders Sørensen

"Hvem har fået den idé, at det er ungt at metakommunikere?"

Tja, hvem ved? Hvis du synes, det er ungt at metakommunikere, så er det vel en ide, du har?

Dorte Sørensen

Ja det havde været lettere, hvis Per Stig Møller ikke havde taget en kanal fra DR og givet den til Det Berlingske hus fuldt licensbetalt og med en kontrakt så en ny regering ikke kunne opsige den de første 8 år.
Endnu "sjovere" blev det da DF ikke brød sig om Per Stig Møllers kanal og ved de 8 års udløb fik trumfet igennem at andre skulle overtage Per Stig Møllers kanal. Det blev så nogle jyske medier med hjemsted i Århus. Men så opdagede DF og andre, at Per Stig Møllers kanal efter de første års ukendthed var blevet lytteværdige og derfor blev de tilbudt en DAB-kanal - men......

Det kan jo være at radio Loud også bliver lytteværdige efter et par år . Men det klogeste havde været et styrket DR - mod de store internationale medier - Det er mærkeligt ikke DF og de øvrige borgerlige mener det , når de ellers tale højt og flot om bevarelsen af danske værdiger.

Anders Brandt, Martin Rønnow Klarlund, uffe hellum og Carsten Munk anbefalede denne kommentar
Bjarne Andersen

Har ikke lyttet til Loud, men hvad jeg kan læse her, skal den nok overleve, da de ikke laver samme fejl som Radio 24/7 gjorde da de i flere programmer var kritiske over for de gamle magt partier + DF.