Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Det tjener Netflix til ære, at de finansierer legesyge Charlie Kaufmans ’I’m Thinking of Ending Things’

Christopher Nolan har leveret årets kommercielle ’mind fuck’ med den stort anlagte spændingsfilm ’Tenet’. Men Charlie Kaufman gør ham velkomment selskab med den anderledes poetiske, Netflix-producerede ’I’m Thinking of Ending Things’
Jeg vil ikke påstå, at jeg forstår alt, hvad der sker i I’m Thinking of Ending Things, men jeg lod mig føre med af Charlie Kaufmans frodige fantasi – måske endda i højere grad end af Christopher Nolans beslægtede Tenet.

Jeg vil ikke påstå, at jeg forstår alt, hvad der sker i I’m Thinking of Ending Things, men jeg lod mig føre med af Charlie Kaufmans frodige fantasi – måske endda i højere grad end af Christopher Nolans beslægtede Tenet.

Mary Cybulski

Kultur
3. september 2020

Det er ikke sit liv, den unge kvinde (Jessie Buckley) overvejer at gøre en ende på i Charlie Kaufmans nye og meget krøllede film, I’m Thinking of Ending Things, men derimod sit forhold til Jake (Jesse Plemons). De to er på vej ud til hans forældre, der bor på landet, og mens sneen falder tungt, overvejer hun, om hun skal forlade ham.

De har godt nok kun kendt hinanden i seks-syv uger, men hun føler det allerede, som om de sammen befinder sig om bord på et tog, der drøner derudad mod alderdommen og døden uden mulighed for at hoppe af undervejs. Jake er lidt kedelig og bedrevidende, men han ved, at han er det. Og han er jo en flink fyr, begavet, veluddannet og vellæst, og sex med ham er heller ikke så skidt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her