Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Man får lyst til at hjælpe superskurken i ’Breeder’ med at skjule sin inkompetence

Hvor gerne man end ville elske en spekulativ dansk gyser om jagten på evig ungdom med Signe Egholm i rollen som gal videnskabskvinde, udebliver kærligheden til ’Breeder’. Plottet hænger ikke godt nok sammen, og den udpenslede kvindevold er triviel
Selv om Signe Egholm med sin karismatiske måde at være kølig på er oplagt til rollen som gal videnskabskvinde, er der for mange logiske brister i Jens Dahls gyser ‘Breeder‘ til, at man hopper på den og bliver ægte bange.

Selv om Signe Egholm med sin karismatiske måde at være kølig på er oplagt til rollen som gal videnskabskvinde, er der for mange logiske brister i Jens Dahls gyser ‘Breeder‘ til, at man hopper på den og bliver ægte bange.

Kultur
31. oktober 2020

Hvis man nu var en gal videnskabsmand m/k, der var i gang med at udvikle en kur mod aldring ved hjælp af tophemmelige, dødsens brutale forsøg på mennesker, skulle man tro, det var uhensigtsmæssigt at indespærre og torturere sin hovedinvestors kone. Det er ikke desto mindre det, superskurken i Jens Dahls gyser Breeder gør. Isabel Ruben (Signe Egholm Olsen) dyrker menneskeceller, der kan forynge folk, på en skummel fabrik på Møn, som er finansieret af den unge investeringsrådgiver Thomas Lindberg (Anders Heinrichsen).

Thomas’ kone Mia (Sara Hjort Ditlevsen) er professionel dressurrytter (ikke at det betyder noget for historien, men det er hun) og frustreret over, at de hverken har sex eller børn. En dag bliver naboens au pair Nika (Eeva Putro) kidnappet, efter at den onde Isabel har mødt hende og listet et hår ned i sin lomme, så hun kunne tjekke hendes gener ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

"Man får lyst til at hjælpe superskurken i ’Breeder’ med at skjule sin inkompetence"

Er der ikke en kompetent typograf, der kan hjælpe med grammatikken i denne sætning ? ( hint: 'sin' )