Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Ida Marie Hedes roman er et feministisk manifest skrevet i brystmælk og blod

’Suget eller Vasker du vores fuckfingre med dine tårer?’ er vildtvoksende, vred, øm og skarpskydende science fiction om familien
Ida Marie Hedes nye roman handler om moderskab og ensomhed, om skilsmisse, venindeskaber og om en mulig revolution.

Ida Marie Hedes nye roman handler om moderskab og ensomhed, om skilsmisse, venindeskaber og om en mulig revolution.

Sofie Amalie Klougart

Kultur
9. oktober 2020

Drømmen om at slippe for banksamtaler og konstante flytninger mellem små bitte lejligheder, men også forhåbningen om at der vanker større lykke, hvis familielivet pustes op til en kæmpe ballon, får jegfortælleren, hendes utallige børn og deres far til at flytte ind i en stor gul villa. Før de har set sig om, bor de ikke længere i de velkendte brokvarterer, men i Den Usikre og Megalomane Landsby.

Sådan begynder Ida Marie Hedes roman med den utrolige titel Suget eller Vasker du vores fuckfingre med dine tårer? I begyndelsen forekommer Den Usikre og Megalomane Landsby blot som en allegori over en fuldtidsmors klaustrofobi, men snart slår den ud i fuldt dystopisk flor.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her