Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Kidd gør comeback på den danske musikscene – men er stadig frosset fast i en problematisk drengealder

Dem, der lyttede til Kidd fra starten, er blevet voksne, og det forsøgte den danske rapper også at være, da han fredag aften spillede sin første af otte koncerter i Store Vega i København. Det lykkedes bedst, når han brokkede sig over publikums mobiltelefoner
Fredag aften havde Kidd pakket setlisten med ny og gammel musik, da han spillede sin første af i alt otte koncerter i Store Vega.

Fredag aften havde Kidd pakket setlisten med ny og gammel musik, da han spillede sin første af i alt otte koncerter i Store Vega.

Thomas Rasmussen

Kultur
19. oktober 2020

Mens COVID-19-pandemien har lagt kulturlivet ned, har den danske rapper Kidd rørt på sig for første gang siden 2017. Han har udgivet en futtende tretrinsraket af nye singler bestående af titlerne »Gang Igen«, »Bare Dans« og »Uh«.

Nogenlunde samtidig med sin nye musik afslørede rapperen, at han ville spille ikke mindre end otte koncerter i Store Vega i København. Dette koncertmaraton, som er hans første solooptræden på det traditionsrige spillested, er blevet tilrettelagt efter alle COVID-19-kunstens regler. Det foregår med siddepladser, mundbind og indbyrdes afstand.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hvad er præcist en problematisk drengealder? Og hvad er en problematisk pigealder?