Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Lucy Love rusker endelig i dansegulvet igen med sin ustyrlige, musikalske energi

Gensynsglæden med musikken ligger som en konstant pumpende, høj puls under albummet ’Hammerhead’, der er den danske rapper Lucy Loves første i syv år
Kultur
16. oktober 2020
Det er uafbrudt underholdning at lytte til lagene i Lucy Loves eksplosive rap og de elektroniske rytmer på ’Hammerhead’.

Det er uafbrudt underholdning at lytte til lagene i Lucy Loves eksplosive rap og de elektroniske rytmer på ’Hammerhead’.

Sara Jordan

Lucy Love er tilbage! Og hun er sig selv!

Disse to sætninger skal læses som en glødende begejstret bekendtgørelse, der egentlig ikke bare burde stå i en avis – den burde også strømme ud af højttalere, megafoner og fra balkoner landet over.

For den kvindelige rapper Lucy Siame, der går under aliasset Lucy Love, har længe været savnet på den danske musikscene. I næsten syv år har hun holdt mere eller mindre pause fra at lave musik og kun en gang imellem givet lyd fra sig via sporadiske, ret forskellige singler. Men med sin seneste udgivelse, Hammerhead, gør hun et stærkt, samlet albumcomeback.

En rubiksterning af musikalsk energi

Det siges, at alle cellerne i en menneskekrop vil have fornyet sig efter syv år. Så man kan i virkeligheden påstå, at det er en anden Lucy Love, der laver musik i dag, end den Lucy Love, der i 2013 udgav studiealbummet Desperate Days of Dynamite. Men lige så snart man begynder at lytte til Hammerhead, ved man, at det er lyden af Lucy Love.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her