Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Nørrebro Teaters depressionsteater gør tilskuerne ivrige efter at hjælpe til

’Alle gode ting’ med Frank Thiel er depressionsteater med forløsende latter – og et varmt blik, man ikke kan ryste af sig
’Alle gode ting’ med Frank Thiel er depressionsteater med forløsende latter – og et varmt blik, man ikke kan ryste af sig
Kultur
8. oktober 2020

Skuespilleren Frank Thiel har et godt fjæs. Et charmerende ansigt, man bliver nysgerrig på. Et varmt blik, man får lyst til at smile tilbage til. Men der ligger også altid noget uforklaret nedenunder. En smerte. En overrumpling. Noget usagt.

I monologen Alle gode ting står han helt beskeden midt på scenen. Publikum sidder rundt omkring ham på fire sider. De fleste tilskuere har fået et stykke papir af ham, da de kom ind i salen – et papir med et nummer og en sætning. Og så begynder han ellers at fortælle os om sin »liste«. Han kalder den »Listen over alle gode ting«. Vi finder ud af, at listen er en opremsning af alt det gode i verden, som han har fundet på at skrive ned for at holde modet oppe hos sin mor. Kernen i historien er nemlig, at moren forsøgte at begå selvmord, da han i 1970’erne var syv år gammel – og at han derfor resten af sin barndom har været bange for, at hun ville forsøge det igen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her