Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

Det pibler frem med podcasts om natur: Her er syv anbefalinger

Podcast egner sig fantastisk til at formidle natur, fordi man kan optage kolossalt meget viden i det intime medie og samtidig blive kildet på sanserne af naturens lyde. Og heldigvis pibler de frem i disse år. Podcaststorforbruger og naturnovice Anna von Sperling har hørt en håndfuld
Podcast egner sig fantastisk til at formidle natur, fordi man kan optage kolossalt meget viden i det intime medie og samtidig blive kildet på sanserne af naturens lyde. Og heldigvis pibler de frem i disse år. Podcaststorforbruger og naturnovice Anna von Sperling har hørt en håndfuld

Mia Mottelson

Kultur
14. oktober 2020

Der var engang, hvor naturinteresserede radiolyttere måtte nøjes med en naturvejleder, der afbrød en morgenflade om alt det vigtige og tilbød et lille sanseligt pusterum: vind i mikrofonen og en melding på jysk om, at man nu kunne indsamle ramsløg i naturen, men pas på, at det ikke er liljekonvaller, for så kan du få ondt i mavsen. Og så tilbage det vigtige igen.

De tider er heldigvis ovre. I dag har enhver radiostation med respekt for sig selv et selvstændigt naturprogram, der behandler naturen som det vigtigste og en lang række uafhængige podcast fra hele verden, der ser på naturen, som ikke blot ’det derude’, men som en fuldstændig fundamental og uadskillelig del af det at være menneske. Vi anbefaler nogle af de gode.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her