Læsetid: 4 min.

Stille og rolig desperation gennemsyrer tredje afsnit af ’Efterforskningen’

Fraværet af ydre drama og blodige detaljer er markant i Tobias Lindholms ’Efterforskningen‘. Her er bare ihærdige mennesker, der ikke kan give hinanden tilfredsstillende svar på, hvad der skete den nat, Kim Wall blev dræbt. Det har sin egen stilfærdige intensitet
For drabschef Jens Møller, hovedpersonen i Tobias Lindholms Efterforskningen, går de travle dage i ugerne efter drabet på Kim Wall med at køre i pendulfart mellem efterforskningsarbejdet i København og Kim Walls forældre i Trelleborg i Sverige.

For drabschef Jens Møller, hovedpersonen i Tobias Lindholms Efterforskningen, går de travle dage i ugerne efter drabet på Kim Wall med at køre i pendulfart mellem efterforskningsarbejdet i København og Kim Walls forældre i Trelleborg i Sverige.

Per Arnesen/TV 2

13. oktober 2020

De stærkeste scener i tredje afsnit af Tobias Lindholms serie Efterforskningen skildrer allesammen en udebleven forløsning. Drabschef Jens Møller (Søren Malling) og hans medarbejdere er godt to uger henne i efterforskningen af drabet på Kim Wall. Gerningsmandens varetægtsfængsling skal forlænges om knap to uger, og man ved stadig ikke, hvad der foregik i hans ubåd den aften i august.

En torso er blevet fundet i en vandkant på Amager, og man håber, at obduktion og dna-test af den vil give svaret på, hvad dødsårsagen var. Uden dødsårsag bliver det svært for anklageren Jakob Buch-Jepsen (Pilou Asbæk) at få gerningsmanden dømt. Samtidig gruer Jens Møller for det telefonopkald til forældrene, han har foran sig, hvis torsoen viser sig at være Kim Walls.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Lisbeth Glud
  • Maj-Britt Kent Hansen
  • Eva Schwanenflügel
Lisbeth Glud, Maj-Britt Kent Hansen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu