Læsetid: 4 min.

En afmålt strandbred under de urbane brosten

Tue Greenfort er en kunstner, der kan tænke og formgive naturens store økopolitiske spørgsmål på sin helt egen spekulative måde – men når den allemandsejede danske strand bliver motivet i hans nye soloudstilling, vokser kedsomheden frem i sandet
»Det er ikke, fordi koncepterne ikke er interessante og gennemtænkte, Greenfort er en mester i præcision. Men jeg får hurtigt en fornemmelse af kedsomhed, af et for magert arbejde med temaet,« skriver Ida Marie Hede i sin anmeldelse af Tue Greenforts udstilling på Gl. Strand.

»Det er ikke, fordi koncepterne ikke er interessante og gennemtænkte, Greenfort er en mester i præcision. Men jeg får hurtigt en fornemmelse af kedsomhed, af et for magert arbejde med temaet,« skriver Ida Marie Hede i sin anmeldelse af Tue Greenforts udstilling på Gl. Strand.

Dorte Krogh

18. november 2020

Jeg er på vej ind for at se den danske billedkunstner Tue Greenforts udstilling Under brolægningen, stranden på udstillingsstedet Gl Strand, jeg tripper af sted, opmærksom på det, jeg lige har læst i pressematerialet: Under disse Københavnske brosten var der forunderligt nok i oldtiden den strand, udstillingsstedet har taget navn efter; der var tang, sten og muslinger. Så kom brolægningen, så etableredes et fisketorv, og i dag: gallerier og cafeer i det urbane hjerte. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu