Anmeldelse
Læsetid: 8 min.

Årets vildeste scenekunst var måske den forestilling, vi aldrig fik at se

Coronaen spillede hovedrollerne i langt de fleste teaterforestillinger i 2020. For meget teater blev aflyst. Her er et udvalg af ti uforglemmelige indtryk fra scenekunst, som Informations anmeldere trods alt var heldige at opleve
Fra forestillingen ’Alt er umuligt’, der foregik digitalt.

Fra forestillingen ’Alt er umuligt’, der foregik digitalt.

Aarhus Teater

Kultur
18. december 2020

Selvfølgelig har teatret i 2020 været fuldstændig domineret af corona. Mange forestillinger blev helt aflyst. Andre spillede kun få gange. Alle teatre spillede med halvt billetsalg eller mindre, så det også for landets teateranmeldere krævede held at få billetter ...

Denne artikels udvalg af vigtige scenekunstoplevelser bliver derfor en fuldstændig urimelig skævvridning af scenekunsten i dette sære 2020. I skrivende stund er næsten alle landets teatre igen lukket ned. Alligevel bringer vi her nogle indtryk fra ti forestillinger, der har sat sig i vores anmelderes tanker og kroppe, længe efter oplevelsen i teatersalen var forbi. Med ønsket om, at vi lige efter nytår igen kan opleve denne udsøgte live kunstart overalt i landet.

Årets digitale coronateater var en afgangsforestilling

Trine Wøldiche

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her