Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Karruselteater med terninger og tilfældigheders magt

Sigrid Johannesens iscenesættelse af ’Terningekvinden’ forsøger at skubbe til vores forestillinger om verden. Det interessante eksperiment udmønter sig i en underholdende, men ikke for alvor tankevækkende iscenesættelse
I teaterforestillingen Terningekvinden på Teater Momentum i Odense lader stykkets hovedperson (Malin Rømer Brolin-Tani) tilfældighederne – i form af terningekast – afgøre sit liv.

I teaterforestillingen Terningekvinden på Teater Momentum i Odense lader stykkets hovedperson (Malin Rømer Brolin-Tani) tilfældighederne – i form af terningekast – afgøre sit liv.

Daniel Buchwald

Kultur
2. december 2020

Årets julefrokostforestilling på Teater Momentum i Odense er den debuterende dramatiker William Lipperts Terningekvinden, der med tydelig inspiration fra George Cockcrofts roman Terningemanden (skrevet under pseudonymet Luke Rhinehart i 1971) er historien om en kvinde, der beslutter at lade terningerne styre sit liv.

Til trods for coronarestriktioner er det lykkedes Momentum at gennemføre traditionen, hvor publikum har mulighed for at tilkøbe julefrokostmenu, der indtages i salen før og efter forestillingen. Teater Momentums faste publikum lader sig tilsyneladende ikke skræmme af smittetal eller af den alternative, kunstneriske ledelse, der denne sæson varetages af Teater Sort/Hvid i stedet for som vanligt af et nyt, ungt instruktørtalent.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her