Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

Mathilde Arcel Fock har skabt sin helt egen coronahistorie om at blive kuk af at sidde alene i sofaen

’Nogen er ude og drikke øl’ på Aveny-T er en herligt patetisk monolog om at være ung og sidde alt for meget alene på sit værelse
Mathilde Arcel Fock giver coronaensomheden fuld gas i soloforestillingen ’Nogen er ude og drikke øl’ på Aveny-T.

Mathilde Arcel Fock giver coronaensomheden fuld gas i soloforestillingen ’Nogen er ude og drikke øl’ på Aveny-T.

Jacob Sprogøe

Kultur
3. december 2020

Uforfærdet! Det er et af de ord, der popper op i tankerne, når man oplever Mathilde Arcel Focks soloforestilling Nogen er ude og drikke øl. For hun er virkelig uforfærdet – charmerende, underspillet og vidunderligt patetisk!

Mathilde Arcel Fock har skabt sin helt egen coronahistorie om at blive kuk af at sidde alene i sofaen på sit værelse. Men også en eksistentiel historie om at være ung og usikker på sig selv – og ulykkeligt forelsket i en person, der selvfølgelig er vild med en anden.

»Afgrundsdyb ensomhed, er det noget, I kender til« spørger hun ud i rummet på Aveny-T. Her har teaterdirektør Jon Stephensen skabt ’House of T’ som en interimistisk og hyggelig scene i teatrets café – som forløber for en planlagt ny væksthusscene, der skal stå færdig om to år.

Og her står så en powerkvinde med grædeperler under øjnene og får folk til at grine. Og grå rockstjernebikini og knæstrømper – eller er det bare 24/7-nattøjet fra coronadøgnets smadrede døgnrytme?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her