Anmeldelse
Læsetid: 2 min.

Roísín Murphys seneste album sætter ild til både følelser og fodsåler

Med sit femte soloalbum, Roísín Machine, viser den irske sanger Roísín Murphy storform i stemmen – så andre kan gøre det på dansegulvet
Der er ild i Roísín Murphy på hendes nye album.

Der er ild i Roísín Murphy på hendes nye album.

Adrian Samson

Kultur
11. december 2020

Den irske sanger Roísín Murphy har altid været sit eget, selvkørende dansemusikanlæg. Både som soloartist og sammen med producer Mark Brydon i duoen Moloko lægger hun stemme til en rytme, der ikke standser, før alle er både svedige og forpustede. Diskoen er det brændstof, Murphy kører på, mens hendes genrebarometer svinger hid og did mellem house, funk, elektropop og bossanova.

Når man lytter til hendes musik, skal man huske at drikke vand og måske overveje at smide skjorten. For Roísín Murphys lyd antænder alt omkring sig; følelser såvel som fodsåler. Og på hendes femte soloalbum, som passende nok bærer titlen Roísín Machine, går der ild i lytteren hurtigere end nogensinde. Så vær ikke overrasket, hvis der pludselig begynder at lugte brændt omkring dig!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her