Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Bymennesket Kaspar Colling drømmer om naturen, men er ’stuck in fuck’

Forfatter Kaspar Colling Nielsen stikker hovedet ud af betonjunglen og snuser til naturen. Kan han skabe et paradis uden for byen, som han kan holde ud at leve i? Podcasten ’Skabelsen af Paradis’ viser hans snørklede vej mod det liv, han drømmer om
Forfatter Kaspar Colling Nielsen stikker hovedet ud af betonjunglen og snuser til naturen. Kan han skabe et paradis uden for byen, som han kan holde ud at leve i? Podcasten ’Skabelsen af Paradis’ viser hans snørklede vej mod det liv, han drømmer om

Illustration: Mia Mottelson/iBureauet

Kultur
19. januar 2021

Forfatteren Kaspar Colling Nielsen har boet i det indre København hele sit liv og er blevet træt af byen. Den er blevet et sted, hvor man tager på druktur, brækker sig og skrider hjem til forstaden igen, og de eneste, som har råd til at bo der, er mennesker, der kan betale syv millioner kroner for en lejlighed. 

Så nu drømmer han i stedet om at skabe et paradis ude på landet, men har ingen idé om, hvad det vil sige at bo der, og hvad naturen egentlig er. 

I podcastserien Skabelsen af Paradis undersøger Colling over fem afsnit forholdet mellem land og by, menneskets forhold til naturen, og hvordan man skaber paradis i den natur, som han føler sig så distanceret fra. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Torsten Jacobsen

Skabelsen af Paradis’. En undersøgende podcast af Kaspar Colling Nielsen i samarbejde med Prxjects by Mercedes-Benz.<(i>

[...]

[..]

[.]

[???!?!]

Jørgen Winther

Manden er propagandist for Dan Jørgensen, og retfærdiggjorde endda sit valg med, at hvis man fik en mulighed for at gøre en forskel, så var man kujon, hvis man ikke tog den. LOL. Så kan det virkelig overraske dig?