Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Din egen krop mellem historiens kroppe i en lille brevboks på Vesterbrogade

Kunsthal Aarhus har åbnet en filial i København, udstillingsstedet BBC, der hver måned viser kunst i en brevboks på Vesterbro. Mira Winding kickstarter serien med en billedfortælling om tid, voyeurisme og klassisk skulptur, og det er pep for COVID-trætte hjerner
Kultur
19. januar 2021
Mira Windings ’All my boyfriends are soldiers’ er en smuk start på Kunsthal Aarhus BBC, »og jeg bliver helt lykkelig over, at der kommer elleve værker mere at se i 2021«, skriver anmelder Ida Marie Hede.

Mira Windings ’All my boyfriends are soldiers’ er en smuk start på Kunsthal Aarhus BBC, »og jeg bliver helt lykkelig over, at der kommer elleve værker mere at se i 2021«, skriver anmelder Ida Marie Hede.

Kunsthal Aarhus BBC

Iskold januar – jeg drømmer om saunaer og kæmpestore oplyste, varme museumsrum, mens jeg cykler gennem tusmørke-Frederiksberg, hvor de sidste julelyskæder gør et desperat forsøg på at peppe kvarteret op. Jeg er alene, drømmer også om ensomhed, efter mere end en uges højlydt hjemmeskoling af mine to poder.

Jeg slår vejen forbi kiosken Mælkebøtten på Vesterbrogade. Her kan man ifølge Kunsthal Aarhus’ hjemmeside mod udlevering af ID hente en nøgle til en nyåbnet udstilling i en brevboks lidt oppe ad gaden. Ekspedienten kigger lidt betuttet på mig, rækker mig så et stort nøgleknippe. Jeg spadserer op ad gaden og spejder efter nr. 208. Får øje på et lille kontoragtigt lokale med store vinduer. Jeg vidste ikke, at det her fandtes! Et gammeldags, brunt rum, hvor man kan leje en brevboks til opbevaring; æstetisk en blanding af et våbenhus, et bedemandsventeværelse og et billetkontor.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her