Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Røverhistorier og godnathistorier: Vi anbefaler podcasts til børn

Udvalget af danske podcast til børn er i vækst, men stadig begrænset. Vi har lyttet til tre nyere bud på øreguf til den visuelle generation – delvist flankeret af et gennemsnitligt utålmodigt medlem af målgruppen
Udvalget af danske podcast til børn er i vækst, men stadig begrænset. Vi har lyttet til tre nyere bud på øreguf til den visuelle generation – delvist flankeret af et gennemsnitligt utålmodigt medlem af målgruppen

Mia Mottelson

Kultur
27. januar 2021

For tiden er der nogle mennesker, der tjener fedt på mundbind og håndsprit. Jeg tror, at en (helt anden) gruppe mennesker kunne gøre det samme med podcast målrettet børn.

For mens corona er en ny og – 7-9-13 – forbigående angst i vores liv, er der et andet, ældre og mere vedvarende vilkår, der får alverdens forældre til at vågne op om natten, badet i sved: Det faktum at rigtig mange af vores børn sidder ned og glor på en skærm en broderpart af deres vågne tid.

Og angsten for, hvad det betyder for deres mentale såvel som fysiske helbred, er ikke blevet mindre af, at de for tiden hverken spiller høvdingebold i skolen eller laver grimme ting i papmaché i fritten.

Naturligvis ville vi gerne være den slags forældre, der pakkede tasken med riskiks og går ud i det blå, men det er der bare så forbandet få af os, der er. For os ville det være en lise, hvis en del af ungernes forbrug af medier kom ind i deres ører.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kenneth Krabat

Jep - Boris Boll's KLØRKONGE har været på banen i rigtig mange år. Giv ham nu samtidig en indtægt, ikke?
http://kloerkonge.dk/

Kenneth Krabat

Her er Lars Røn’s "Decembervagten" (ca. 4 timer) i 24 kapitler.
youtube.com/watch?v=YOOJl73tK_Y&list=UUwNC9NgZf1mGOCuwhXAFUCA

Hér som bog, hvis man vil oplæse den selv
bod.dk/bogshop/decembervagten-lars-ron-9788743014089