Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Sjældent er åndelighed blevet portrætteret så uhøjtideligt som i ’Satans Syndsforladelse’

Satan er ked af alt det onde, han har forvoldt, og vil gerne sige undskyld. Det er det 80-årige medie Hanne og hendes medhjælper, Kirsten, sat i verden for at hjælpe ham med. Hvordan fortæller de i DR’s medrivende og utrolige podcastfortælling ’Satans Syndsforladelse’
Satan er ked af alt det onde, han har forvoldt, og vil gerne sige undskyld. Det er det 80-årige medie Hanne og hendes medhjælper, Kirsten, sat i verden for at hjælpe ham med. Hvordan fortæller de i DR’s medrivende og utrolige podcastfortælling ’Satans Syndsforladelse’

Dalva Skov

Kultur
1. februar 2021

Da Hanne Leffler arbejdede som dagplejemor for omtrent 40 år siden, tørrede hun ikke røv på hvem som helst. Nej, det var selveste Hitler og hans håndlangere, som var blevet inkarneret i blebørnene.

De små var dog ikke bevidste om den grusomhed, de havde begået i tidligere liv.

Den ved Hanne Leffler derimod alt om. Hun er nemlig medie, og fra sin lejlighed i Høje Gladsaxe kommunikerer hun under natlige seancer med ånder fra nær og fjern. Hun taler med verdensledere som Putin, Trump og Assad, men også med John Mogensen og Dirch Passer, Gud – og med Satan, hvis nuværende navn er Ardor.

Til Hanne Leffler fortæller de alle stort og småt, og hun videreformidler det trofast på sin hjemmeside lefflerhanne.dk.

Lyder det dunkelt? Det er det på sin vis også, for tungen skal holdes mere end lige i munden for at følge med i det univers, man lulles ind i i den dragende radiofortælling Satans Syndsforladelse, der er produceret for DR af Filt Cph.

Det er ikke uhyggeligt, bare lidt kompliceret. Eller i hvert fald usædvanligt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her