Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

’WandaVision’ er en vidunderlig og begavet superhelteserie om kærlighed og kønsroller

Elizabeth Olsen og Paul Bettany fortryller som heksen Wanda og androiden Vision i Disney+’ første superhelteserie, ’WandaVision’, der er iscenesat som en klassisk sitcom fra 1950’erne, hvilket ganske enkelt er genialt
Det nygifte par, heksen Wanda (Elizabeth Olsen), og androiden Vision (Paul bettany), flytter i superhelteserien ’WandaVision’ til lillebyen Westview, og morsomme og mærkelige ting sker.

Det nygifte par, heksen Wanda (Elizabeth Olsen), og androiden Vision (Paul bettany), flytter i superhelteserien ’WandaVision’ til lillebyen Westview, og morsomme og mærkelige ting sker.

Disney+

Kultur
18. januar 2021

Hun, Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), er en magtfuld heks – også kendt som Scarlet Witch – der kan manipulere med genstande og verden omkring sig. Han, Vision (Paul Bettany), er en hyperintelligent androide, et kunstigt skabt menneske, der er stærk og hurtig, og som kan gå igennem vægge. De elsker hinanden – ja, det er et lidt usædvanligt forhold – og man har mødt dem begge i adskillige af Marvels superheltefilm, ikke mindst dem om Avengers.

Nu har Wanda og Vision så fået deres egen tv-serie, WandaVision, som kan ses på streamingtjenesten Disney+, og som er intet mindre end genial – i hvert fald at dømme ud fra de tre første afsnit, jeg har fået lov til at se.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her