Anmeldelse
Læsetid: 8 min.

’Vi spiller spillet’ giver et nuanceret billede af realitygenren

DR2+ har fået tidligere deltagere fra ’Paradise Hotel’ til at genopføre markante scener fra programmet i et halvtomt tv-studie. Det er der kommet et vellykket og opfindsomt portræt af populærkulturens mindst respekterede genre ud af
I de ti år, der er gået, siden Peter og Samantha medvirkede i sjette sæson af Paradise Hotel, er de blevet rigtig gode venner. I ’Vi spiller spillet’ skal de blandt andet genopføre et voldsomt skænderi, de havde dengang, hvilket føles grænseoverskridende for dem begge.

I de ti år, der er gået, siden Peter og Samantha medvirkede i sjette sæson af Paradise Hotel, er de blevet rigtig gode venner. I ’Vi spiller spillet’ skal de blandt andet genopføre et voldsomt skænderi, de havde dengang, hvilket føles grænseoverskridende for dem begge.

Thomas Gerhardt, André Blinkilde

Kultur
26. februar 2021

Papfarvede palmer, strandstole og drinksrekvisitter viser, hvor vi skal forestille at være henne i DR2+-programmet Vi spiller spillet realityen der formede dig. I hvert fald, når man har fået præsenteret programmets præmis, som er at lade tidligere deltagere fra realityprogrammet Paradise Hotel mødes i et stort tv-studie for at genopføre nogle af de mest markante scener fra deres tid på det pastelfarvede hotel i Mexico. Strandstole, palmer, vægge og senge er bygget af matte lysebrune spånplader. De rum, hvor skænderierne, scoringsforsøgene og de lodrette løgne fandt sted, er markeret med bred lys tape. På den måde har man genskabt Paradise Hotels kunstige ramme om de virkelige menneskers ægte følelser og falske udsagn i en ekstra kunstig udgave.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her