Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Justin Bieber lyder for første gang som den, han virkelig er

Justin Biebers virkelige personlighed har endelig fundet vej til hans sange. Det er styrken ved hans seneste album, ’Justice’, der nuancerer billedet af ham som popstjerne
Justin Biebers nye album, ’Justice’, er et velkomponeret album fra en artist og et producerhold, der ved, hvordan popmaskinen lyder, når den yder sit bedste.

Justin Biebers nye album, ’Justice’, er et velkomponeret album fra en artist og et producerhold, der ved, hvordan popmaskinen lyder, når den yder sit bedste.

Mike Rosenthal

Kultur
29. marts 2021

Ordet justice betyder ’retfærdighed’ og er i efterhånden mange sammenhænge blevet brugt som kampråb i protester. Men hvad kæmper den canadiske popstjerne Justin Bieber, hvis seneste album bærer netop denne titel, for? Er det blot et ordspil på sin skabers eget navn, ligesom Justin Biebers navne- og popstjernebror Justin Timberlake gjorde det med sit debutalbum, Justified, i 2002?

Albummet har fået stor ros for, at Bieber her vender tilbage til den popmaskine, der for snart 15 år siden bragte ham så stærkt ind i musikbranchen. Men apropos retfærdighed har han også allerede modtaget sit første søgsmål, nemlig fra den franske dance-duo af samme navn som Biebers nye album; de hævder, at han har kopieret deres logo til albumcoveret. 

I hvert fald er Justice på alle måder et opmærksomhedskrævende album, der passer perfekt ind i den uendelige historie om superstjernen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

"Justin Biebers virkelige personlighed har endelig fundet vej til hans sange"
Jeg tænker, at anmelderen virkelig må kende sangeren.

Signe Hansen, Hanne Utoft og Miklôs Tōtfalusi anbefalede denne kommentar