Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

’Zack Snyder’s Justice League’ er et svulstigt og selvhøjtideligt superhelteepos

Filmredaktøren har svært ved at finde ud af, hvilken version af superheltefilmen ’Justice League’ han bedst kan lide: Den to timer lange biografversion eller det fire timer lange Snyder-cut, der nu kan ses på HBO. Historien bag filmen er dog spændende
Cyborg, Flash, Batman, Superman, Wonder Woman og Aquaman forsøger at redde verden i den fire timer lange superheltefilm, ’Zack Snyder’s Justice League’.

Cyborg, Flash, Batman, Superman, Wonder Woman og Aquaman forsøger at redde verden i den fire timer lange superheltefilm, ’Zack Snyder’s Justice League’.

HBO Nordic

Kultur
18. marts 2021

Et utilfreds filmselskab, en udskældt instruktør, de største superhelte, millioner af dollar, en dedikeret fanskare og et tragisk selvmord. Det er noget af en historie, der gemmer sig bag Zack Snyder’s Justice League, som nu kan ses på HBO, også i Danmark.

Og det er en historie, der begynder for cirka fem år siden, hvor filminstruktøren Zack Snyder – 300, Watchmen, Superman Lives, Batman v Superman – var i fuld gang med den tredje film i sin Superman og Batman-saga, Justice League.

Hvor Kevin Feige er arkitekten bag det succesfulde Marvel Cinematic Universe, MCU, der indtil videre består af 23 storsælgende spillefilm, har man hos det konkurrerende tegneserieforlag, DC, der ejer rettighederne til Superman og Batman, sværere ved at finde kunstneriske og kommercielle ben at stå på.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

- og alligevel bruges det spalteplads på jukset. Er det fordi det er et Hollywood-produkt, så SKAL det anmeldes - uanset hvad?

Hans Houmøller

Hvorfor er det kun kvinder på billederne, der viser hud, mens mændene er pansrede i rigelige mængder?