Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Hvad skal endnu en sæson af ’The Handmaid’s Tale’ til for? Vi giver tre bud

Fjerde sæson af det, der startede som en fremragende filmatisering af en mesterlig Margaret Atwood-roman, er i gået i gang. En femte sæson er blevet annonceret. Det er på tide at se på, hvad det skal gøre godt for, at denne serie bare bliver ved og ved
Elisabeth Moth som June Osborne i fjerde sæson af ’The Handmaid’s tale’.

Elisabeth Moth som June Osborne i fjerde sæson af ’The Handmaid’s tale’.

Sophie Giraud

Kultur
1. maj 2021

Fjerde sæson af The Handmaid's Tale er i gang på HBO Nordic, og med den bevæger serien sig endnu et stykke fra det mesterværk af en dystopisk roman, den er baseret på.

Første sæson var virkelig en usædvanligt vellykket og virkningsfuld adaption af Margaret Atwoods Tjenerindens fortælling fra 1985, og der er ikke noget at sige til, at man frem for romanens åbne slutning valgte at fortsætte historien om June Osborne (Elisabeth Moss) og de andre såkaldte tjenerinder i den kristent-fascistiske nation Gilead, der ligger nogenlunde der, hvor USA plejede at ligge. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her