Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

’Mændene i mit liv’ er en ung kvindes optegnelser over cirka 50 eksempler på dårlig sex

Jeg har en fornemmelse af, at jeg har læst et feministisk kampskrift, men det, jeg ikke kan greje er, hvad ’Mændene i mit’ liv udpeger problemet til at være
Sofia Rönnow Pessahs hovedperson går i seng med mænd, som spejler hendes enorme selvhad. Hun går i byen på ’Fuck The Pain Away’-måden, som Peaches sang i 2000, men uden at smerten forsvinder.

Sofia Rönnow Pessahs hovedperson går i seng med mænd, som spejler hendes enorme selvhad. Hun går i byen på ’Fuck The Pain Away’-måden, som Peaches sang i 2000, men uden at smerten forsvinder.

Ali Lorestani/Scanpix

Kultur
23. april 2021

Det er en hård omgang at læse den svenske debutant Sofia Rönnow Pessahs (født 1989) prosabog Mændene i mit liv, der udkom i Sverige i 2020. Samtidig har jeg svært ved at blive klog på den. Et eller andet vil den mig. Et eller andet vil den sige om sin tid, om sex og samtykke, om kvinder og mænd og helt specielt, hvordan en kvinde, der lader til »at være med på den værste« bliver behandlet af de mænd, hun scorer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her