Anmeldelse
Læsetid: 10 min.

Sharon Stone, der er langt mere end sin villighed til at smide tøjet, slår igen i ny selv(hjælps)biografi

I ikoniske filmroller blev hun en af 1990’ernes hotteste stjerner, men kæmpede for at blive respekteret. I erindringsbogen ’The Beauty of Living Twice’ genovervejer Sharon Stone et liv med overgreb, betydningsfulde instruktører og en voldsom hjerneblødning, der fik alt til at ændre sig
Livstruende hjerneblødning, operation mod brystkræft, incest, tørre tæsk og et modvilligt Hollywood er blot nogle af de elementer, der udgør historien om Sharon Stone.

Livstruende hjerneblødning, operation mod brystkræft, incest, tørre tæsk og et modvilligt Hollywood er blot nogle af de elementer, der udgør historien om Sharon Stone.

Globe Photos

Kultur
9. april 2021

Det er måske for meget sagt, at Sharon Stones liv består af én lang række ulykker. Men at det ikke har været nogen dans på roser, kan man forvisse sig om ved at læse den nu 63-årige skuespiller og filantrops nye erindringsbog, The Beauty of Living Twice. Livstruende hjerneblødning, operation mod brystkræft, incest, tørre tæsk og et modvilligt Hollywood er blot nogle af de elementer, der udgør historien om Stone.

Jeg har altid været stor fan af hende. Jeg lagde første gang mærke til hende i rollen som Arnold Schwarzeneggers hårdtslående kone i Paul Verhoevens Total Recall (1990), hvor hun i en actionfyldt scene deler øretæver ud til Arnold, der kun med nød og næppe undgår at blive slået ihjel.

Men som så mange andre blev jeg for alvor betaget af Stone i Verhoevens erotiske thriller Basic Instinct (1992), hvor hun på én gang var smuk og tiltrækkende og skræmmende i rollen som den succesfulde krimiforfatter Catherine Tramell, der også er en iskold morder.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

erik pedersen

Tak for fed anmeldelse Christian Monggaard ..!

Mvh Hanne Pedersen

Jakob Trägårdh, Tina Peirano, Eva Schwanenflügel, Christian Monggaard og Freddie Vindberg anbefalede denne kommentar