Anmeldelse
Læsetid: 7 min.

Det er svært ikke at opfatte stort set alt, hvad Lars Løkke siger til havs, metaforisk

Når Lars Løkke Rasmussen varsler, at han vil stifte et nyt parti i kølvandet på sin egen debut som realitystjerne, er det svært ikke at se realityprogrammet ’Over Atlanten’ som innovativ og snedig kampagnevirksomhed, rig på muligheder for at blive filmet med oprejst pande og vind i håret stående bag et ror
Ud over forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager tv-vært Felix Smith, kok Umut Sakarya, skuespiller Johannes Nymark, elitesvømmer Sarah Bro og kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen i tredje sæson af realityserien ’Over Atlanten’.

Ud over forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen deltager tv-vært Felix Smith, kok Umut Sakarya, skuespiller Johannes Nymark, elitesvømmer Sarah Bro og kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen i tredje sæson af realityserien ’Over Atlanten’.

Discovery Networks Danmark

Kultur
15. april 2021

Det vakte opsigt, da Lars Løkke Rasmussen i efteråret lod folketingsmandat være folketingsmandat og benyttede den mulighed for at »trække stikket og gå fuldstændig offline i en periode«, som streamingplatformen Discovery+ havde givet ham.

Lars Løkke var blevet blevet tilbudt at deltage i tredje sæson af realityprogrammet Over Atlanten, som går ud på, at seks mere eller mindre kendte danskere krydser Atlanterhavet i en sejlbåd sammen med OL-guldvindere i sejlads Jesper Bank og Martin Kirketerp. Og eftersom der siden 2019 ikke har været bud efter ham som formand for Venstre, kunne han godt lige unde sig selv en »mental pause«, som han dengang skrev i en pressemeddelelse.

Lars Løkke takkede ja og krydsede Atlanterhavet i sejlbåd sammen med kendte amatørsejlere som skuespilleren Johannes Nymark, elitesvømmeren Sarah Bro og kokken Umut Sakarya.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Freddie Vindberg

Selvfølgelig er det Lars Løkke, der har taget af fællesosten, og stejlt benægter det. Hvorfor skulle han være anderledes, om bord på en sejlbåd over Atlanten.

Hanne Ribens, Peter Beck-Lauritzen, Ib Christensen, Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen, Helle Walther, Hans Christian Jørgensen og erik pedersen anbefalede denne kommentar
Anders Hüttel

Både toiletpapiret og fællesosten er Lars. Jeg tror kun der en løgner ombord. Vi kender jo Lars, alle kender Lars, gode retskafne Lars.

Peter Beck-Lauritzen, Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen, Helle Walther og erik pedersen anbefalede denne kommentar
erik pedersen

Narcissist til fingerspidserne . Utroligt han kan tiltrække så megen opmærksomhed

Mvh Hanne Pedersen

Hanne Ribens, Torben Nielsen, Peter Beck-Lauritzen, Ib Christensen, Eva Schwanenflügel, Helle Walther og Benta Victoria Gunnlögsson anbefalede denne kommentar
Helle Walther

Han er så smart, og snu den mand, Lykketoft kaldte ham den lille svindler, ikke pænt sagt, men måske, som han bliver opfattet hos mange. Han gør aldrig, gentager aldrig noget som han ikke selv har en fordel af, ikke politisk ikke socialt ikke på TV.
Dem der er de dumme her er alle de der lader sig trække rundt i mangen af ham. Han er så gennemskuelig. Ikke at han ikke kan mange ting, har talent retorisk, som debattør på en god dag. Han var rædsom som amtsborgmester, den dag han rejste, holdt han en tale for de ansatte så tårerne flød. Sådan er han. Og kan man acceptere det, ja så ved man hvad man får. Jeg rør det ikke med en ildtang.

Peter Beck-Lauritzen, Ib Christensen, Anne Søgaard, Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen og erik pedersen anbefalede denne kommentar
Helle Walther

manegen

Nike Forsander Lorentsen

Lars, den lille svindler, som han bliver kaldt, i selskab med kokken Umut Sakarya som på sin FB side sviner kvinder til med de værste slags udsagn. Det siger vel en del om det sejl selskab.

Hanne Ribens, Peter Beck-Lauritzen, Eva Schwanenflügel, Susanne Kaspersen og erik pedersen anbefalede denne kommentar
Johnny Werngreen

Havde Lars Løkke ikke haft indflydelse, havde Danmark været er bedre land med fx mere nærdemokrati og et bedre sundhedsvæsen. Lars Løkke har demonstreret, at hans anstændighed er til salg for magt (det har Mette Frederiksen også), og sådanne ledere bør vi undgå. Lars Løkke er velbegavet, men fører sig frem som var han meget mere end det. Hans ego er så stort, at hans hovedinteresse er ham selv, og så mangler han i den grad en intellektuel og moralske bremseklods, så han kan opføre sig i overensstemmelse med sine evner.

Helle Walther, Peter Beck-Lauritzen og Anne Søgaard anbefalede denne kommentar
Peter Beck-Lauritzen

Glem ham dog, den til alle tider, lille svindler!

Klaus Brusgaard

Klimakonferencen COP15 i 2009: “I am banging this table”.

“Jeg havde tænkt over det længe og fundet frem til, at COP15 var det helt rette tidspunkt at springe ud på. Det var jo bare en konference om noget klimahalløj, jeg ikke forstod så meget af. Måske fik jeg ikke forklaret det godt nok”.

-velbegavet? Nej!