Vi er vilde med ...
Læsetid: 4 min.

Ugens anbefalinger: Kunstnyhedsbrevet ’Et hul i markedet’, ungdomsserien ’Limboland’ og en postapokalyptisk kærlighedsfilm

I denne uge har Føljetons kunstnyhedsbrev lyst til at lægge telefonen fra sig og gå på opdagelse i verden, mens ungdomsserien ’Limboland’ har plantet en idé om at erhverve sig et 20 centimeter bredt mavebælte
I denne uge har Føljetons kunstnyhedsbrev lyst til at lægge telefonen fra sig og gå på opdagelse i verden, mens ungdomsserien ’Limboland’ har plantet en idé om at erhverve sig et 20 centimeter bredt mavebælte

Mia Mottelson

Kultur
23. april 2021

Der findes så mange spændende kulturoplevelser derude. Hver uge anbefaler Informations kulturskribenter noget af det, som de synes, flere burde kende til.

Nysgerrigt kunstnyhedsbrev

Et hul i markedet udkommer 1-2 gange om måneden, og man kan tilmelde sig gratis her

Nyhedsbreve er i vækst, som man ville sige på pengesprog. Tidligere på året skrev vi her i avisen om den amerikanske nyhedsbrevstjeneste Substack, men herhjemme har webmediet Føljeton længe gjort sig i genren. Et Hul i Markedet er onlinemediets take på kunstdækning til indbakken, og det er til at blive helt begejstret af.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her