Anmeldelse
Læsetid: 8 min.

80-årige Ulf Pilgaard brillierer som dronning Margrethe i sin sidste omgang Cirkusrevyen

Cirkusrevyen 2021 sprudler af stærke tekster og klare politiske holdninger. Med den 80-årige Ulf Pilgaard som den elskede stjerne, der glitrer og stråler – og som smitter alle omkring sig med sin gådefuldhed

Henrik Petit

Kultur
14. maj 2021

Hvis jeg drømmer om at score en folde-ud-plakat med en mand, så må det være en plakat med Ulf Pilgaard. Og heldig er jeg: I programmet for Cirkusrevyen 2021 er der en ’fold-Ulf-plakat’ med revystjernen i egen høje figur: 1 meter og 96 centimeter høj, flot, slank og ulasteligt klædt i smoking med flaskegrøn jakke og laksko. På billedet smiler han sit uudgrundelige smil og misser med øjnene, så man netop ikke ved, hvad han tænker.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ole Kresten Finnemann Juhl

Glæder mig allerede til, at Cirkusrevyen 2021 rammer fladskærmen til vinter!

Per Torbensen, Herdis Weins og Birte Pedersen anbefalede denne kommentar
Freddie Vindberg

Tekster: Carl-Erik Sørensen - han er suveræn!

Claus Jensen

Lyder godt, men er der ikke nogle der danser.
MVH
Claus Jensen

Louise Hansen

brillerer