Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Fire danske kæmpetalenter på VEGA gav fornyet tro på fremtiden

Koncertrækken VEGAs Udvalgte er blevet en institution, der ofte forudsiger de næste stjerner i dansk musik. Musiktalenterne Barbro, Jeuru, YDEGIRL og Angående Mig gav alle en ædel koncertoplevelse, der manede til tryghed angående fremtiden
Sammen med Angående Mig står hele den danske rocktradition i lys lue, skriver Sophia Handler.

Sammen med Angående Mig står hele den danske rocktradition i lys lue, skriver Sophia Handler.

Flemming Bo Jensen

Kultur
10. maj 2021

VEGAs Udvalgte er en koncertrække, der foregår på én aften, én gang om året – og dermed basta! fristes man til at tilføje. For selvom det kendte spillested på Vesterbro ligesom så mange af sine kollegaer har måttet aflyse arrangementer på stribe gennem det seneste år, har de utroligt nok formået at holde fast i at gennemføre netop dette under coronakrisen. Festen er dog stadig begrænset, da koncerten foregår for et siddende publikum. Men fra min plads på balkonen nyder jeg at skue ud over en fyldt sal.

I de 11 år, VEGAs Udvalgte har eksisteret, har bookerne haft succes med at forudsige, hvem der ville blive nogle af landets største musikere. Både Mø, Jada, Ganger og CHINAH spillede deres tidligste koncerter her. Nu er turen kommet til at satse på fire af Danmarks nye, blomstrende musiktalenter, der i år er udvalgt til at være Barbro, Jeuru, YDEGIRL og Angående Mig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Frank Østergaard

Fedt, at avisens anmeldere igen sætter læseren arbejde med lytteøvelser :-)