Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

London Grammars nye album lever højt på fire fænomenale indiepopnumre

På det tredje album fra engelske London Grammar fungerer de mere stillestående ballader som en form for pro- og epilog, mens selve handlingen består af underholdende, dansabel indiepop
London Grammer er netop udkommet med sit tredje album, ’Californian Soil’.

London Grammer er netop udkommet med sit tredje album, ’Californian Soil’.

Kultur
19. maj 2021

Det kan godt være, at London Grammar i dine ører lyder mere som titlen på en kedelig ordbog eller et opslagsværk end navnet på et af verdens mest velklingende indiepopbands. Men hvis du har set den hippe, irske tv-serie Normal People fra sidste år, har du helt sikkert mærket den melankolske og dog livfulde stemning, der hjemsøger bandets musik.

Den er svær at ryste af sig. Og det kan godt være, at den internationale succes, som serien har fået for at vise både sex og samfund på en nuanceret måde, har været med til at sætte spotlys på London Grammar. Men efter min mening er den engelske indiepoptrios bidrag til lydsiden bestemt en del af, at Normal People har ramt sit publikum så stærkt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her