Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Niels Erling begynder at skrive, mens hans far er ved at dø

Helt ærlige Niels Erling skriver i ’Til min far’ i slowmotion om sin fars terminale fase. Han gør det så enkelt, at det gør ondt
Det er, som om der efter hver eneste replik i Niels Erlings bog står endnu en, en usynlig, og siger: »Fordi din far skal dø.«

Det er, som om der efter hver eneste replik i Niels Erlings bog står endnu en, en usynlig, og siger: »Fordi din far skal dø.«

Laerke Posselt

Kultur
7. maj 2021

Niels Erlings Til min far hører til den slags romaner, hvor der ikke står ret meget på siderne, ligesom i Katrine Grünfelds Værelse samlet af kvinder og Tine Høegs Tour de chambre. Romaner, jeg for mig selv er begyndt at kalde partiturromaner, fordi de kræver at blive opført af en læser.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her