Sex og evolution
Læsetid: 8 min.

Ny bog: Det stigende antal seksuelt underforsynede mænd skal tilfredsstilles

Den mandlige civilisation står for fald. For snart vil kvinderne – i samklang med evolutionen – bryde den monogame undertrykkelse af deres frie valg af sexpartnere, mener tysk biolog bag det kampfeministiske og sexgale værk ’Female Choice’
»Fremskridt, fredeligt samliv og høj seksualkonkurrence udelukker til en vis grad hinanden,« skriver Meike Stoverock.

»Fremskridt, fredeligt samliv og høj seksualkonkurrence udelukker til en vis grad hinanden,« skriver Meike Stoverock.

Anette Hauschild

Kultur
4. juni 2021

Vi bliver nødt til at starte med en rigtig dårlig nyhed: Der er gået noget galt i de seneste 10.000 år. Faktisk helt galt.

Heldigvis er der også en god nyhed: Vi står netop nu i en tid, hvor det endelig kan og formentlig vil ændre sig.

Problemet er helt fundamentalt, nemlig den mandlige civilisations konsekvente undertrykkelse af kvinder og deres seksualitet. Det mener den tyske biolog Meike Stoverock, der har udløst en saftig debat i tyske medier med værket Female Choice – Om begyndelsen og enden på den mandlige civilisation.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Niels Jakobs

Og hvad har så kvinders begrænsede antal æg med deres mådeholdende sex udfoldelserne at gøre.- Er logikken ikke snarere den modsatte?
En ældre hypotese desangående lyder faktisk på, at menneskene dannede samfund i sammenhæng med, at kvinden blev "frigjort" fra den kalender faste parringsfase som homersker gos de fleste pattedyr og istedet blev sex modtagelig hele året, og at dette forhold lagde dæmper på mandens " udlængsel" m.v.
Men måske er jeg som en mand nok bare diskvalificeret i denne indsigtskrævende samtale kva sit køn?

Niels Jakobs

"..biologiske udvælgelsesprincip (udfases) også som drivkraft."

..Nej , dette er direkte i modstrid med hvad vides om hvor langsomt nedarvede instinkter bliver fornuftsmæssigt tilpasset den moderne verden...

Men det er måske nok bare ønsketænkning overfor problemet med de stakkels 60 procent beta hanner, loosers uden magt og penge, som hverken får børn eller sex.