Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

’A Quiet Place 2’ er et velformet, veliscenesat gys med god mulighed for at få pulsen op

’A Quiet Place 2’ er både en intens gyserfilm og et gribende karakterdrama, hvor man sidder på kanten af sit sæde og bekymrer sig om hovedpersonerne og deres skæbne
Familien Abbott må kæmpe for livet endnu engang i John Krasinskis velfungerende gyserdrama ’A Quiet Place 2’.

Familien Abbott må kæmpe for livet endnu engang i John Krasinskis velfungerende gyserdrama ’A Quiet Place 2’.

UIP

Kultur
1. juli 2021

Den første A Quiet Place var et lille vidunder af intensitet, gru og familiesammenhold. Toeren, der også er skrevet og instrueret af skuespilleren og instruktøren John Krasinski, fortsætter, hvor etteren slap, og er næsten lige så god og skræmmende.

A Quiet Place handler om familien Abbott, far, mor og tre børn, der forsøger at overleve i en verden invaderet af noget, der kun kan være monstrøse, blodtørstige rumvæsener. Hvem eller hvad de er, får vi aldrig at vide i filmen, blot at de orienterer sig via deres ekstremt gode hørelse og udrydder alt menneskeliv, de kommer på sporet af.

Vil man overleve, skal man altså være helt stille. Og det er familien så på deres lille gård. Alligevel går det selvfølgelig galt, og faren, Lee (John Krasinski), ender med at ofre sit liv for at redde resten af familien.

Efter et flashback til den dag, rumvæsenerne kom til Jorden, begynder A Quiet Place 2 for alvor i sekundet efter, at Evelyn (en forrygende Emily Blunt) og hendes datter, Regan (Millicent Simmonds), har gjort det af med et af monstrene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her