Anmeldelse
Læsetid: 6 min.

Dansk børneteater er inde i et imponerende opsving

Aprilfestivalen i Holbæk viste, at dansk børneteater lige nu imponerer og bevæger mere end sædvanligt. Med forestillinger, der dyrker glæden ved at gynge eller at interessere sig for myrer eller bjørne – til søskendejalousi, børnecancer og angst
’Ud med Knud’ på Teatret Fair Play er en dramaturgisk helstøbt forestilling med kemostativer og tømmerflåde – og befriende humor nok til alle.

’Ud med Knud’ på Teatret Fair Play er en dramaturgisk helstøbt forestilling med kemostativer og tømmerflåde – og befriende humor nok til alle.

Mie Neel

Kultur
24. juni 2021

Efter tre intense dage med at se børneteater fra morgen til aften under Aprilfestival i Holbæk er det skønt at kunne konstatere, at dansk børneteater er inde i et opsving. Festivalen viste, at dansk børneteater lige nu byder på forestillinger med dybt alvorlige emner, der spilles så sjovt eller nænsomt, at det svære flettes med det ubekymrede. Ved siden af ubekymrede forestillinger, der styrede direkte mod livsglæden og handlekraften. Med stærke lyddesign og ubesværet interaktion med publikum som markører.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

lise zeuthen

Svær opgave at referere en hel festival. Omtalen af forestillingen "Bjørn" med bl.a. ordet "machoakrobater" kan jeg som anmelder af forestillingen slet ikke genkende. Læs anmeldelsen til holbaekonline.dk, hvor der lægges vægt på temaet om den indre bjørn./Users/lisehenriettezeuthen/Desktop/Bjørn. Nycirkus 21.6.21.docx