Anmeldelse
Læsetid: 5 min.

Den Danske Strygekvartet giver os en åndeløs fortolkning af Beethovens ikoniske opus 131

Besættende kvartetkunst: På albummet med strygekvartetter af Beethoven og Bartók formidler Den Danske Strygekvartet musikkens kompleksitet og lidenskabelighed med bemærkelsesværdig autoritet og udtryksmæssig mangfoldighed
Der er ingen grund til at blive ved jorden i lovprisningen af albummet ’Prism III. Beethoven, Bartók, Bach’ fra Den Danske Strygekvartet, som her er fotograferet under prøver på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Der er ingen grund til at blive ved jorden i lovprisningen af albummet ’Prism III. Beethoven, Bartók, Bach’ fra Den Danske Strygekvartet, som her er fotograferet under prøver på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Peter Hove Olesen

Kultur
22. juni 2021

Den Danske Strygekvartets ECM-serie med Beethovens fem sidste kvartetter er nået til det tredje album. De første udgivelser er blevet mødt med kolossalt positive anmeldelser fra blandt andet den amerikanske musikkritik, herhjemme sparer vi heller ikke på roserne, for det er et faktum, at Danish String Quartet, som de kalder sig, med deres Beethoven-spil live og i studiet befinder sig blandt de bedste i denne sublime genre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her