Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Følelsesfuldheden serveres for ensartet i Line-Maria Långs sørgeskrift over Jan Sonnergaard

’Himmelanker’, der er forfatter Line-Maria Långs forsøg på at få vennen Jan Sonnergaard til at leve videre, er fyldt med varme. Alligevel er det, som om man som læser ikke bliver inviteret ind i sorgen
Sorg er et satans værk, og enhver skal være forundt at skrive sig ud af det, så godt de kan. Men hvor meget kærlighed, der end er i ’Himmelanker’, kommer Line-Maria Långs roman som kunstværk desværre ikke så langt.

Sorg er et satans værk, og enhver skal være forundt at skrive sig ud af det, så godt de kan. Men hvor meget kærlighed, der end er i ’Himmelanker’, kommer Line-Maria Långs roman som kunstværk desværre ikke så langt.

Lizette Kabré

Kultur
25. juni 2021

Da forfatteren Jan Sonnergaard døde i 2016 som blot 53-årig, var det et stort tab for dansk litteratur – og sikkert en endnu større smerte for dem, der kendte ham.

Den sorg oplevede Sonnergaards nære ven og kollega, forfatteren Line-Maria Lång (f. 1982), og det venskab har hun nu skrevet romanen Himmelanker om. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her