Anmeldelse
Læsetid: 4 min.

Der er ikke meget at grine ad i den danske komedie ’Centervagt’

Selv ikke en inderlig Rune Klan kan redde Rasmus Heides nye danske komedie, ’Centervagt’, fra at være en doven og mestendels umorsom omgang rod
Centervagten Glen (Rune Klan) og lertøjsentusiasten Ulla (Stephania Potalivo) kører den ind med penis i Rasmus Heides såkaldte komedie ’Centervagt’.

Centervagten Glen (Rune Klan) og lertøjsentusiasten Ulla (Stephania Potalivo) kører den ind med penis i Rasmus Heides såkaldte komedie ’Centervagt’.

Kultur
10. juni 2021

Man må tage hatten af for Rasmus Heide, der insisterer på at lave danske folkekomedier – blandt andre Alle for 1-2-3 og snart -4-filmene – som taler direkte til den laveste fællesnævner hos publikum. Jeg grinede ikke meget, da jeg så hans seneste film, Centervagt, men da Rune Klan i ninjadragt på et tidspunkt stjæler en cykel ud af en cykelhandlers hænder for så at hoppe op på den og først da opdage, at den mangler en saddel, kunne jeg ikke holde et fnis tilbage.

Ja, så sofistikeret er jeg – måske har min reaktion i virkeligheden noget at gøre med forestillingen om den smerte, Klans figur må føle i situationen – og så sofistikeret er filmen, der konstant jagter det billige, lette og lidt dovne grin.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her