Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

’Sexmagasinet’ er en bemærkelsesværdigt forsigtig og kysk bog

Sofie Riise Nors har skabt sig et navn på Instagram som @waginapineapple, og nu debuterer hun som tegneserieforfatter. Det er dog med blandet succes: Hun er ikke bange for passioneret at svine kendte mennesker til, men hun kæmper med tegneserieformen

Sofie Riise Nors poserer afklædt, med sin nyudgivne tegneserie: Sexmagasinet Vol. 1.

Sarah Fresco

Kultur
11. juni 2021

Sex sælger. Det ved Sofie Riise Nors, hvis kontrafej pryder forsiden på hendes nye tegneserie, Sexmagasinet vol. 1. Hun er nedringet og bevidst dullet op med platinblond paryk og tommetyk makeup. Baggrunden er tindrende pink. I PR-materialet optræder hun et sted nøgen, et andet sted topløs, med bogen som blufærdighedsværn. På alle billederne har hun øjenkontakt med beskueren. Riise Nors sælger sin bog og sit image, men også et feministisk budskab.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her