Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

To små drenge drømmer om Disneyland i det stilfærdigt stærke immigrantdrama ’The Wolves’

En enlig mor og hendes to sønner rejser fra Mexico til USA for at skabe sig et nyt liv i det lavmælte immigrantdrama ’The Wolves’
Der er stor naturalisme i Samuel Kishis lavmælte drama, ’The Wolves’, hvor de to drenge, der spiller brødrene Max og Leo, også er brødre i virkeligheden. Foto: Cinemateket

Der er stor naturalisme i Samuel Kishis lavmælte drama, ’The Wolves’, hvor de to drenge, der spiller brødrene Max og Leo, også er brødre i virkeligheden. Foto: Cinemateket

Kultur
2. juni 2021

En ung, enlig mor, Lucía (Martha Reyes Arias), og hendes to små sønner, Max og Leo, rejser fra Mexico til USA i jagten på et bedre liv i Samuel Kishis stilfærdige immigrantdrama The Wolves. Man ser aldrig hendes mand – kun hans identitetskort fra politiet – og man forstår, at han er død, måske slået ihjel på sit arbejde, og at hun og børnene nu må klare sig selv.

I Albuquerque i New Mexico finder de i et lejlighedskompleks en lille, beskidt og billig lejlighed, hvor de slår sig ned, og hvor Max og Leo tilbringer nogle lange dage alene, mens Lucía er på arbejde. Møbler har den lille familie ingen af, og moren har på en gammel båndoptager indtalt en række regler, som de to drenge skal overholde – blandt andet må de ikke forlade lejligheden. Det er dog fristende, når man virkelig keder sig, og man udenfor i gården ser andre drenge lege og spille fodbold.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her