Anmeldelse
Læsetid: 3 min.

Den romaniske komedie ’Shithouse’ tør hvile i oplevelsen af at være fuldkommen fesne sammen

Den romantiske komedie ’Shithouse’ er en halvt charmerende, halvt selvforelsket indiefilm om ensomhed – med den gave, at den tør krænge sin hovedpersons følelser lige så grimt og banalt ud som den slags – på mild afstand – ser ud i virkeligheden
I den romantiske komedie ’Shithouse’ følger man 19-årige Alex, der er førsteårsstuderende og lider af slem ensomhed. Til en fest møder han sit kvindelige modstykke, Maggie, som han tilbringer natten med.

I den romantiske komedie ’Shithouse’ følger man 19-årige Alex, der er førsteårsstuderende og lider af slem ensomhed. Til en fest møder han sit kvindelige modstykke, Maggie, som han tilbringer natten med.

Angel Films

Kultur
8. juli 2021

Shithouse er et bud på en lillebitte forskydelse af den amerikanske indievariant af romcom-genren, skrevet og instrueret af unge talentudnævnte Cooper Raiff. I denne debutspillefilm, der vandt juryens specialpris på indiefilmfestivalen South by Southwest, har han givet sig selv en hovedrolle som texaneren Alex, der som førstestuderende på et college i L.A., 1.500 kilometer fra Dallas, lider fælt af ensomhed.

Det er fra filmens start distraherende, at Raif, der var 23 år, da filmen udkom sidste år, snarere ligner en 30-årig studievejleder end en 19-årig collegestuderende. Men okay, om ikke andet skaber det den oplevelse af fremmedgjorthed, som Alex oplever i mødet med college.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her